Mnc İnşaat Taahüt İzolasyon Sanayi

Adres: 1201/1 Sokak No:Z-15 Temsil Plaza İş Merkezi (Gıda Çarşısı) Halkapınar,Konak,İzmir

Telefon: 02324334760

Web: www.mncinsaat.com

Toplam Ziyaret: 586

BANNER

FİRMANIN SON EKLENEN ÜRÜNLERİ FİRMANIN TÜM ÜRÜNLERİ

FİRMA İLANLARI

FİRMA HAKKINDA

Firmamız 1981 yılında TAF İZOLASYON olarak faaliyetine başlamıştır. 1996 yılından itibaren MNC İNŞAAT TAAHHÜT İZOLASYON SANAYİ TİCARET ve LİMİTED ŞİRKETİ olarak Sektörde faaliyet göstermeye devam etmiştir.


Sektöre ilk adımını her türlü boya uygulaması, su, ısı, ses izolasyon işleriyle atan MNC İNŞAAT; Teknolojik gelişmeleri takip ederek, bilgi alış verişi yaparak kendini, ekipmanlarını, bilgisini her gün yenilemiş ve faaliyet alanlarını genişleterek endüstriyel zemin kaplamaları, spor sahaları ve dış cephe mantolama işleri ile faaliyet göstermeye başlamıştır.


MNC İNŞAAT TAAHHÜT İZOLASYON SANAYİ TİCARET ve LİMİTED ŞİRKETİ tecrübeli inşaat mühendisleri ve inşaat teknikerleri ile probleminiz olan her konuda size sınırsız ve sorunsuz çözümler üretmeyi, problemlerinizi ortadan kaldırmayı, mevcut ve yeni inşa edilecek olan yapıların sağlamlığını ve konforunu artırmayı, dayanıklılığını ve ömrünü uzatmayı kendine ilke edinmiştir.


Sadece uygulama ile sınırlı kalmayarak ihtiyaç duyabileceğiniz malzemelerin temininde de size yardımcı olabilmek için bayilikler almıştır.

YORUMLAR

FİRMA KONUMU