GRM Enerji

Adres: 1004 Sokak No:5L D.403 Keremoğlu İş Merkezi - Gıda Çarşısı Konak, İzmir

Telefon: 05523070527

Web: www.grmenerji.com

Toplam Ziyaret: 687

BANNER

FİRMANIN SON EKLENEN ÜRÜNLERİ FİRMANIN TÜM ÜRÜNLERİ

FİRMA İLANLARI

FİRMA HAKKINDA

GRM Enerji, Mart 2017 tarihinde enerji alanında hizmet vermeye başlayan genç bir firma olmasına karşın iş tecrübeleri 15 yılın üzerinde olan üç kişinin bir araya gelerek kurduğu bir firmadır. Firmamızın kurucuları Rafet AYDIN, Gökhan KOCABAY ve Mehmet AYDIN,’dır.

Faaliyet alanımız, HES, JES, TES, GES, RES enerji üretim tesislerinde, TEİAŞ - TEDAŞ - EÜAŞ - TCDD gibi resmi kuruluşların enerji üretim - iletim - dağıtım tesislerinde, sanayi kuruluşlarında yer alan orta ve yüksek gerilim dağıtım tesislerinin - trafo merkezlerinde, primer - sekonder projelerinin hazırlanması, tesisi, primer - sekonder testleri, röle testleri, devreye alma çalışmalarının yapılması, faaliyetteki tesislerin bakımlarının yapılması konuları üzerindedir.

Kuruluşumuzu ilan ettiğimiz gün itibari ile çeşitli müteahhit firmaların projelerinde primer - sekonder ve röle testleri, topraklama empedansı ölçümleri, kablo testleri gibi çeşitli işlerinde yer aldık. Bunlar dışında partner kuruluşlarımız ile birlikte 33, 154 ve 380 kV tesislerde primer - sekonder - röle ve topraklama testlerini yaptık, 154 / 27,5 kV tüm teçhizatlarda bakımlarını gerçekleştirdik.

GRM Enerji, Detay Elektroteknik firması ile (Business Partner) iş ortağıdır.

Firmamız yeni kurulmuş olmasına rağmen yoğun bir iş programına sahiptir. Bizimle çalışmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

YORUMLAR

FİRMA KONUMU