Multitek Elektronik Sanayi

Adres: 1443 Sokak No:3B Keremoğlu İş Merkezi - Gıda Çarşısı Konak, İzmir

Telefon: 02324599952

Web: www.multitek.com.tr

Toplam Ziyaret: 608

BANNER

FİRMANIN SON EKLENEN ÜRÜNLERİ FİRMANIN TÜM ÜRÜNLERİ

FİRMA İLANLARI

FİRMA HAKKINDA

Multitek kuruluşundan itibaren Ar-Ge ve teknoloji geliştirme üzerine odaklanarak Türkiye ve yakın coğrafyanın alanında lider teknoloji firması konumuna gelmiştir. Multitek bugün 160'tan fazla çalışanı, 14 bölge müdürlüğü ve 400'den fazla bayisiyle tüm Türkiye ve yurt dışına hizmet vermektedir.

Firma kuruluş yıllarında telefon santrallarının üretimine odaklanırken; bugün telefon santralları yanında apartman konuşma sistemleri, akıllı ev / bina, güvenlik sistemleri ve tüketici haberleşme cihazları üzerine çalışmaktadır. Multitek Ar-Ge sürecinden başlayarak; üretim, satış ve satış sonrası servis alanlarında uçtan uca hizmet vermektedir.

Multitek yerli Ar-Ge ve yerli üretim mottosuyla çıktığı yolda modern üretim tesisleri ve öncü Ar-Ge vizyonu ile öne çıkmıştır. Firma, 2013 yılında Sancaktepe'de 7000m2 alan üzerine kurulu, yüksek kapasiteli elektronik üretim hatları ve akıllı fabrika özellikleriyle öne çıkan yeni üretim tesislerine taşınmıştır.

Multitek 2017 yılı itibariyle Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı Ar-Ge Merkezi özelliği kazanmıştır. Multitek Ar-Ge Merkezi, Ip interkom teknolojisini Türkiye'de geliştiren ilk ve tek ekip olarak birçok ödül almaya hak kazanmıştır. Multitek Ar-Ge Merkezi çalışmalarını, kullanıcı hayatını kolaylaştırmak üzere; akıllı ev / bina sistemleri, nesnelerin interneti ve tele-sağlık üzerine yoğunlaşmıştır

YORUMLAR

FİRMA KONUMU