Tunçmatik Elk.Malz.San.Ve Tic.A.Ş.

Adres: 1004 Sokak No:5A Keremoğlu İş Merkezi - Gıda Çarşısı Konak, İzmir

Telefon: 02324335525

Web: www.tuncmatik.com

Toplam Ziyaret: 620

BANNER

FİRMANIN SON EKLENEN ÜRÜNLERİ FİRMANIN TÜM ÜRÜNLERİ

FİRMA İLANLARI

FİRMA HAKKINDA

tuncmatik 1969 yılında Türkiye’de elektrik / elektronik konusunda yerli üretim yapmak amacı ile İstanbul Ümraniye’de kuruldu. 1970’li yıllarda tuncmatik adını yurt çapında yayan ve Türkiye’de bir ilk olan TV voltaj regülatörü üretimine başladı.

1980’lerde ülkede artan enerji sıkıntısı tuncmatik’i jeneratör üretimine yöneltti. Daha sonra 1980’li yılların sonuna doğru şirket daha teknolojik konulara odaklanma kararı alarak “Güç Elektroniği” konusunda uzmanlaşma yönünde yatırımlarına başlamıştır.

Günümüzde tuncmatik markasının amacı; kişi ve kurumların günlük hayatta evde, ofiste ya da endüstriyel ortamlarda karşılaştıkları enerji sorunlarına çözümler sunmaktır.

Bu amaçtan yola çıkarak,

Kesintisiz Güç Kaynakları
Akü Çözümleri
Regülatörler
Endüstriyel Uygulama Sistemleri
Enerji Koruma Prizleri
Universal Notebook Adaptörleri
Mobil Şarj Cihazları
Solar Enerji Çözümleri (Fotovoltaik)
vb. ürünlerden oluşan enerji konusunda Türkiye’nin en geniş ürün ailesini sizlere sunmaktadır.

tuncmatik 1969’dan bu yana müşterisini dinliyor ve değer veriyor; ürünlerini tasarlarken ya da geliştirirken daima kullanıcısının sesine kulak veriyor ve markamızın 46 yıllık tarihi boyunca oluşan değerlerinden asla taviz vermiyor.

tuncmatik markasının ana değerleri 5 madde halinde özetlenebilir;

Üstün kalite
Günümüzün teknolojisi
Fonksiyonel ve şık tasarım
Hizmette güven
Çözüme odaklanmış bir ekip
Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde destek ofisleri ve 58 teknik servis merkezi, 22 ülkeye yayılan ihracatı ile Türkiye’nin önde gelen enerji çözümleri firmasıdır. Gerek yurtiçi gerek yurtdışında ürün ve tasarımları ile birçok ödül kazanan tuncmatik, 7 yıldır üst üste Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 50 teknoloji şirketi arasında gösterilmektedir.

tuncmatik ekibi olarak bizlere olan desteğiniz ve güveniniz için teşekkür ederiz. Sizlerden aldığımız güç ve güvenle en kaliteli ürünleri sunmak için çalışmaya devam ediyoruz,

YORUMLAR

FİRMA KONUMU