Fugamet Yapı

Adres: 1004 Sokak No:5G Keremoğlu İş Merkezi - Gıda Çarşısı Konak, İzmir

Telefon: 02323842638

Web: www.fugamet.com

Toplam Ziyaret: 573

BANNER

FİRMANIN SON EKLENEN ÜRÜNLERİ FİRMANIN TÜM ÜRÜNLERİ

FİRMA İLANLARI

FİRMA HAKKINDA

Fugamet Yapı Teknik Anonim Şirketi; metal, çatı ve cephe kaplama ve boya sektörünü kendine hedef seçen Fugamet A.Ş. markasının tescilini yapmıştır. Tüm Ürünlerini Fugamet kalite güvencesi altında pazarlamaya devam etmiştir.
Birinci ve en büyük ilkesi olan "Müşteriye Hizmet!" sloganıyla yola çıkan Fugamet A.Ş. böylelikle Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek çatı ve cephe kaplama sektörünün kaplama ve montaj için ihtiyacı olan tüm bağlantı aksesuarlarını birinci elden müşteriye ulaştıran firma olmaya çalışmaktadır.
Kökleri 1980'li yıllara dek uzanan ve 2017 yılındaki yeni yapılanmadan bu yana İzmir ve çevresindeki illerde inşaat sektörünün hizmetinde olan FUGAMET YAPI TEKNİK A.Ş. 'sürekli gelişim' ve 'devamlı kalite' prensipleriyle hareket etmektedir.

2017 yılında İzmir Bölgede bu tarihten itibaren EİLE POMEX Yapı Kimyasalları, MASK Yapı Kimyasalları ve POLİSAN gibi markaların ana bayiliklerini bünyesine katarak su yalıtım ve cephe kaplama işlerine girip, montajlı işler ve uygulama hizmetlerini de vermeye başlamıştır.

Firmamız İnce Doğal Taş Kaplama Sistemleri konusunda LEAFSTONE markası ile işbirliği yaparak İzmir ve Ege Bölgesi başta olmak üzere satış ve uygulama alanında hizmet vermeye başlamıştır.

Kalifiye ve dinamik kadrosunun yanı sıra malzeme kalitesinden ödün vermeyen kurumumuz, faaliyet alanlarına ve çalışanlarına sürekli yatırım yaparak, sürdürülebilir bir gelişme sağlamakta ve ürün imalat kalitesini montaj aşamasında da koruyarak, kurumsal müşterilerinin toplam kalite politikasına artı değer katmaktadır.
Gelişen teknolojiyi takip ederek uygulayan ve modern iş yönetimi ve kalite yönetimi prensiplerini ilke edinmiş olan FUGAMET A.Ş. çalışmalarını coğrafyasını genişleterek sürdürmektedir.

İzmir merkezde yapı ve cephe kaplama işleri konusunda 30 yıllık deneyimli kadroları bünyesine katarak Alüminyum Doğrama kaba inşaatı bitmiş projelerde cephede ihtiyaç duyulan imalat ve montaj yapmaya başlamıştır.
Aynı zamanda Polisan bayiliği alınarak mantolama ve boya işlerine de girilmiştir. PVC Doğrama, Alüminyum Doğrama, Panel, Cam Giydirme Cephe, Stenflex Cephe her türlü korkuluk işleri itina ile yapılmaktadır.

YORUMLAR

FİRMA KONUMU