Atak Elk.Elktr.Müh.San.Tic.Ltd.Şti.

Adres: 1443 Sokak No:2H Tesisat İş Merkezi (Gıa Çarşısı) Konak,İzmir

Telefon: 02324699637

Web: www.atakmuhendislik.com

Toplam Ziyaret: 322

BANNER

FİRMANIN SON EKLENEN ÜRÜNLERİ FİRMANIN TÜM ÜRÜNLERİ

FİRMA İLANLARI

FİRMA HAKKINDA

Henry Ford

ATAK Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. kurulduğu 1990 yılından bu yana çağdaş yapısı ve müşteriye kaliteli, süratli hizmeti ön planda tutan uygulamalarıyla sürekli ve hızlı gelişme göstermiştir. Şirketimiz şu anda faaliyetlerini Manisa'da 3160m² kapalı, 1200m² açık alanda ve İzmir'de 400m² kapalı alanda sürdürmektedir.

Mühendislik, montaj ve bakım kadromuzun günümüzün yüksek teknolojisini kullanarak gerçekleştirdiği hizmetler bize konumuzda bölgemizin en iyilerinden olma özelliğini kazandırmıştır.

Bugüne kadar uzman personelimiz ve her aşamadaki hizmetlerimizle elektrik taşıma ve dağıtım sistemleri, Endüstriyel tesisler ve Endüstriyel otomasyon gibi çok değişik konularda anahtar teslimi elektrik proje, tesisat ve montaj işlerini zamanında tamamlamış olmanın gururunu taşıyoruz.

Atak Otomasyon Endüstriyel Kont. Sist. San. Tic. Ltd. Şti. ve Atak Mühendislik Elektrik Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. olarak faaliyet göstermekte olan şirketlerimiz 31.12.2008 tarihinden itibaren birleşmiş olup, ATAK Elektrik Mühendislik Otomasyon LTD. ŞTİ. adı altında faaliyetini sürdürmektedir.

YORUMLAR

FİRMA KONUMU