F.K.K. Ege Pazarlama A.Ş.

Adres: Halkapınar Mahallesi 1082 Sok.No:3U Pamuk Plaza İş Merkezi (Gıda Çarşısı)Konak İzmir

Telefon: 02324572344

Web: www.fkk.com.tr

Toplam Ziyaret: 355

BANNER

FİRMANIN SON EKLENEN ÜRÜNLERİ FİRMANIN TÜM ÜRÜNLERİ

FİRMA İLANLARI

FİRMA HAKKINDA

FKK grup sahis sirketi olarak samsunda konumlanmaktadir. Firma ileriyi goren iki mutesebbis Tayyip Altuncu ve Ahmet Avni Altuncu kardesler tarafindan 1957 yilinda kurulmustur. FKK Grup kuruldugu gunden bugune otomotiv, maden, denizcilik, endustriyel urunler ve insaat sektorleri icin uretim yapan dunyanin en onemli yedek parca ureticileri arasindadir. Bugun itibari ile Altuncu ailesinin ikinci ve ucuncu kusak uyeleri firmanin yoneticileri durumundadir. FKK Grup ikisi samsun'da biri corumda ve biride istanbul'da olmak uzere dort uretim tesisine sahiptir. Firma ayrica Ankara, Istanbul ve Izmir'de yer alan pazarlama ofisleri ile musterilerine hizli ve sonuc odakli cozumler uretmektedir.

FKK grup otomotiv sektoru icin suspansiyon takozlari, maden sektoru icin kaucuk degirmen astarlari, denizcilik sektoru icin liman usturmacalari, tekstil ve sanayi sektoru icin vulkollan seydel silindirler ve forklift tekerleri, insaat sektoru icinde kopru mesnetleri ureterek musterilene dunya standartlarinda urunler tedarik etmektedir.

Firmamizin uretim ve kalite felsefesi " Mukemmel kalite, En iyi fiyat ve Hizli teslimat " bizi 55 ulkeye ihracat yapan bir sanayi kompleksi haline getirmistir. Uzun vadeli pazarlama stratejimiz ihracat yaptigimiz ulke sayisini 7 kitada 196 ulkeye cikartarak ulkemizi dunya pazarlarinda en iyi sekilde temsil etmektir. Firma olarak amacaimiz dunya capinda en guvenilir ve onculuk eden yedek parca ureticisi olmaktir.

YORUMLAR

FİRMA KONUMU